Hondenuitlaatservice en puppy opvang te Eemnes,

De kwispel-belbus is een  kleinschalige hondenuitlaatservice en puppyopvang    die diensten verricht in Blaricum, Eemnes en Laren (BEL-gemeenten) en omliggende plaatsen.

Mijn naam is Corrie van der Kroon en ik woon in Eemnes. Door mijn grote ervaring met honden mede dankzij de HUS-opleiding  van Martin Gaus heb ik van mijn passie voor dieren mijn beroep kunnen maken.

De kwispel-belbus staat garant voor betrokkenheid en kwaliteit wat betreft het uitlaten van honden.

Hierbij is het uniek dat je er ook terecht kan voor de opvang van je puppy.          Wilt u een puppy aanschaffen en zoekt u hiervoor huiselijke, kleinschalige en liefdevolle opvang neem dan contact op met puppy-dag-opvang van de Kwispel-belbus.

Het uitlaten van je hond gebeurd op verschillende honden uitlaatplekken in het Gooi, waarbij er ruim een uur gewandeld wordt. De honden worden opgehaald  en weer thuisgebracht door de Kwispel Belbus, die  volledig is ingericht om de honden netjes en veilig te vervoeren. Tevens word er een logboek bijgehouden    van de gebeurtenissen van de dag.                                                                             

Mijn flatcoat retriever Kira gaat met elke wandeling mee. Door het sociale karakter van deze hondensoort, voelen andere honden zich al snel op hun       gemak in de roedel.

 

Op deze site vind u alle informatie.